Recenzie a evenimentului Ladyfest Romania pentru cele 16 zile contra violentei

publicata in revista Beyond Gender a GAD Committee – Romania:

bg_winter06_p9.jpg bg_winter06_p10.jpg — de Cristina

Resurse:

 • BROSURA LF ANTI-VIOLENTA
 • Mai multe despre War Zone
 • Mai multe despre Take Back the Night
 • Versiunea in limba romana a recenziei: Continue reading

  Monologurile vaginului – AUDITIE 6-7 feb. 2007

  Asociatia social culturala Baraka organizeaza in cadrul campaniei mondiale Ziua V o reprezentatie a piesei “Monologurile Vaginului”, a autoarei americane Eve Ensler, alaturi de cateva alte evenimente complementare.

  Vrei sa fii parte a echipei de actori?

  Poti ajuta evenimentul si ca voluntar!!! Sau ca membru al echipei tehnice de realizare a piesei de teatru. Nu exista nici o conditie in acest sens decat sa ne contactezi si sa fii motivat sa lucrezi alaturi de noi!

  Trimite formularul de inscriere la: asociatia.baraka@gmail.com pana pe 5 februarie 2007 sau suna la unul din telefoanele de mai jos:

  V Day Bucuresti secretariat:
  Ana Gradinariu: 0724129394
  Cristina Spanu: 0722676704

  Descarca formularul de inscriere AICI

  Exista, in principiu, o singura conditie: sa fii femeie si sa iti conduci viata ca femeie. Si sa te simti confortabil cu textul piesei si aparitia pe scena. Cautam femei si fete din toate mediile sociale, nivelele educationale, de toate varstele, care cred ca problema violentei trebuie dezbatuta in societatea romaneasca. Daca cele de mai sus ti se potrivesc, atunci te invitam la auditie pe 6 -7 februarie 2007.

  Poti ajuta evenimentul si ca voluntar!!! Sau ca membru al echipei tehnice de realizare a piesei de teatru. Nu exista nici o conditie in acest sens decat sa ne contactezi si sa fii motivat sa lucrezi alaturi de noi!

  Participarea in proiect constituie munca de voluntariat pentru toate formele de implicare (actrite, echipa organizare, realizare materiale, promovare, parteneriate, etc.)

  Ziua V este o miscare la nivel mondial ce militeaza impotriva violentei impotriva femeilor. Ziua V este un catalizator pentru evenimente creative ce au ca obiective : constientizarea publicului, strangerea de fonduri si revitalizarea spiritului organizatiilor anti-violenta ce exista deja. Ziua V atrage atentia asupra luptei pentru incetarea violentei impotriva femeilor, incluzand violul, bataia, incestul, mutilarea genitala feminina si sclavia sexuala. Continue reading