16 Zile la Cluj – PATRIR SI ARTEMIS

Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare
in domeniul Pacii

16 ZILE INTERNATIONALE DE ACTIVISM IMPOTRIVA VIOLENTEI
ASUPRA FEMEILOR
25 Noiembrie -10 Decembrie 2006

Invitatie

Eveniment: Vernisajul Expozitiei de fotografie pe tema „Femei din viata noastra”

Locatie: Club Insomnia, str. Universitatii nr. 2

Data: 30.11.2006, ora 18:00

Avem deosebita placere sa va invitam sa participati la Expozitia de fotografie pe tema „Femei din viata noastra”, eveniment in cadrul Campaniei celor 16 zile impotriva violentei asupra femeilor. Expozitia va fi insotita de proiectii de imagini si clipuri pe tema violentei asupra femeii.

Campania se desfasoara in cadrul celor “16 Zile Internationale de Activism impotriva Violentei asupra Femeii” fiind sprijinita in Romania de peste 30 de organizatii care deruleaza o serie de activitati comune si specifice. Obiectivele acestei campanii sunt constientizarea si atragerea atentiei publice privind implicatiile fenomenului violentei asupra femeilor si necesitatea eficientizarii legislatiei in domeniu. Atasam prezentei invitatii planul de campanie la nivelul municipiului Cluj-Napoca, cu descrierea evenimentelor si a locatiilor acestora.

Prin aceasta expozitie dorim să atragem atentia, prin intermediul imaginilor vizuale asupra unui fenomen ce are grave consecinte asupra dezvoltarii sociale a unui mare numar de indivizi. Acest eveniment vine in completarea actiunilor desfasurate anual de Institutul Roman pentru Pace in perioada 25 noiembrie–10 decembrie.

Din programul celor 16 Zile la Cluj:

Continue reading