articol interesant dar si mai si

Interesant, tot mai mult despre problematica de gen si in presa romaneasca…

http://www.evz.ro/article.php?artid=296972

Femeia aduce stabilitate sociala
20 Martie 2007
Andreea Romanovschi

Si mai interesante mi se par comentariile pe forum, si absolut savuroase in sensul foarte trist, insa si foarte echilibrate, unele si aducand informatii.

Cam asa se formeaza opinia “publica”, incet si cu multe eforturi. Avem nevoie insa de mai multe modele. Toate interventiile cu exceptia uneia (“cuviosul …”) sunt extrem de superficiale, extremiste, complet in afara subiectului, evidentand marturii ale “rezistentei” interioare vizavi de o gandire critica asupra subiectului.

gen:

mary (m…..w@yahoo.com), 2007-03-20 01:00:39
femeia este principala si esentiala cauza a tuturor conflictelor, crizelor si razboaielor. cauzele de alta natura sunt cele vizibile de suprafata doar invocate de prosti.
tocmai feminizarea si favorizarea excesiva a femeii sunt cauzele care vor arunca terra in intunericul definitiv. grav e ca aceasta politica perversa a feminismului afecteaza in ultima instanta si conditia femeilor demne care stiu ca orice exces nu e bun, e doar o capcana pentru nelegiuite, pentru desfrau, o sursa de distrugere a familiei, credintei, armoniei, moralitatii si adevarului. e drept astazi prostituatele fac legea de la natalitate pana la politica. feminismulul a sporit si a alimentat toate aberatiile si deviatiile; homo-pedo-zoo-para-sexualitatea, suicidul, alcoolismele, consumul de droguri, crima. important e ca evz sa nu cada in abordari neobiective, profeministe care zapacesc lumea .all the best evz!!!”

Deci pentru noi care cautam cauzele conflictelor, crizelor si razboaielor – iata o noua directie de investigat! Suna foarte similar cu discursul inchizitiei din evul mediu pe baza caruia sute de mii de femei au fost persecutate cateva secole.

Ina C.