iblamethepatriarchy once again

haha, this is pure genius:

strawfeminism council meets,
brings strawfeminist goals into new millenium

…I met with the other strawfeminists to discuss your deep uncomfort. Guess what! We’ve decided to take a break from all the bra-burning, bloke-bashing, and make-up banning with which we have been obsessed to the exclusion of all else for the past 40 years. A good thing, too, because you know that enormous pink ash cloud enveloping the planet? The one resulting from the tons and tons of angrily incinerated spandex and cheap scratchy lace? Well, that cloud turned out to be the real culprit behind global warming.

Also, we were starting to get complaints from the hospitals. Turns out they were getting so jammed up with the bloodied corpses of all the blokes we’ve bashed that there was hardly any room left for the boob augmentation and labiaplasty cases.

Oh, and you’ll love this: as for the makeup, well, it’s mandatory now. Why? Oh, lots of reasons. For instance, we now believe that liberation has eluded us because our skin has not been glowing or radiant enough (I won’t lie to you; there’s been some pretty severe undereye puffiness and a few tragically enlarged pores, too). And, sure, we’re a little late to the party, but we have finally realized that in order to be taken seriously by liberal white males we must more closely resemble centerfolds. Not to mention that we just love how girly it makes us feel to have a beauty regimen! And you know what, we can no longer deny that real empowerfulness comes from participating as consumers in a $180 billion-a-year global industry that’s scientifically formulated to promote women’s insecurities and self-esteem issues. …

Strawfeminism. It’s not just for humorless feminazis who don’t shave their legs anymore.

more on the strawfeminist
[vine de la straw man]

8 thoughts on “iblamethepatriarchy once again

  1. :P yea :)) you know, we could use this link in those insane “you’re-a-sad-frustrated-hysterical-bra-burner” cases we deal with all the time. I think I’m gonna attach it to my e-mail signature.

  2. Pingback: Apollinaire Online » Invitatiune

  3. credeam ca s-a terminat. dar continua. probabil inca nemultumit de faptul ca nu a reusit sa ne provoace la o cearta spectaculoasa (desi a incercat din rasputeri), stefan/apollinaire/d-nul curatmurdar ne lanseaza o invitatie la o emisiune radio (probabil in ideea ca prea putina lume s-ar da inapoi de la circ si exhibitionism, chiar si-atunci cind pentru ea nu exista nici un aspect pozitiv al unei asemenea alegeri).

    invitatia e si pentru mine personal. incredibil. asta dupa ce apollinaire a scris deja tot felul de aberatii si neadevaruri despre mine, si la el pe blog si pe curatmurdar, dupa ce a folosit cel mai oribil hate speech impotriva mea – incepind cu faptul ca nu ma deosebesc cu nimic de cei care pun bombe (atit sint ,,extremista’’ pentru ca am incercat sa discut despre ce inseamna discriminare si rasism), si apoi tot felul de atacuri care de care mai topitoare de creieri, de la chestii mai minore (minciuna cum ca eu as fi o persoana care s-a plins de discriminare pe forumul computergames.ro) si declaratii repetate despre cit de proasta sint la chestii intr-adevar majore, cum ar fi ca eu as uri romania pentru ca indraznesc sa critic guvernul si mass media care-si bat joc de oameni (unul din motivele, atit de incomode, pentru care merit sa fiu agresata in diferite feluri, ca ,,pzd’’ ce sint). si cea mai tare, in fond: ca eu as uri barbatii.

    EU NU URASC BARBATII. e unul din ultimele lucruri care s-ar putea spune despre mine. eu sint feminista, si asta inseamna ca sint impotriva oricarui sexism. NU urasc barbatii. deci n-am ce cauta la emisiunea aia desteapta de care romania are mare nevoie.

    mai mult de-atit, principiile dupa care eu ma ghidez sint compasiunea si respectul pentru oameni (si nu numai pentru oameni, ci pentru toate fiintele, pentru mediu, etc.). NU ura! si nu simt chiar nici cea mai mica nevoie sa demonstrez ca sint ,,barbata’’ (sau femeie, sau orice altceva) – dar imi este mila (serios acum, fara nici un misto) de cei obsedati de-a demonstra ca sint barbati si/sau macho si/sau superiori altora.

    cine doreste un dialog, sa spuna ca doreste un dialog si sa inceapa unul pe baza de respect. aici pe blog e un post la care se pot pune intrebari despre ce inseamna feminismul, pentru cei interesati. de exemplu. dar eu, una, nu voi intra niciodata intr-un joc disfunctional, si nu ma voi inscrie in niste parametri in care eu si cei ca mine sintem din start un fel de ,,sperietoare’’ si in care functia mea e de-a satisface fanteziile cuiva despre un anumit tip de oameni. pe care eu nu le satisfac. am mult prea multa incredere in mine incit sa fac asa ceva. si, trebuie spus, cred ca asta e o diferenta esentiala intre cele doua ,,tabere’’ stabilite de unii.

    btw, comentariul asta e foarte potrivit la acest post, despre ,,strawfeminists’’.

    apollinaire, iti vorbesc direct de data asta (prima oara dupa toata uritenia pe care ai inceput-o – habar n-am de ce – si foarte probabil ultima): vrei sa discuti civilizat, sa intelegi ca ce ai tu in cap despre mine si despre noi e total pe linga realitate, si esti dispus sa retragi toate hate speech-urile pe care le-ai emanat (de exemplu ca ai de gind sa ma violezi anal sau oral ca pedeapsa pentru ce indraznesc sa spun), bine. eu sint deschisa la orice comunicare, atita timp cit e civilizata. altfel, nu. si daca chiar vrei sa stii motivul pentru care nu m-am aparat si nu m-am certat cu tine in ultima vreme este ca nivelul tau de discurs, rasismul, misoginia as zice patologica si in rest ignoranta ta fata de lucrurile de care vorbesc fac sa nu merite sa-mi bat capul.

    deci NU.

    si punct.

  4. Na, ce sa mai zic, Prof. Univ. Anisia Campos este in Canada din cate stiu eu, ar trebui anuntata sa vorbeasca la radio si sa dea socoteala ca “uraste” barbatii, ca de aceea a scris cartea “Religiile izvoare de subjugare a femeilor”(linkul de la invitatia lui Apollinaire la blogul meu). Cartea este dedicata sotului ei…

    Blogul meu personal contine multe chestii, dar nu contine hate speech la adresa barbatilor, ceea ce sunt incurajata sa fac la radio. Deci nu pot raspunde unei astfel de invitatii obtuze.

  5. deci cum ziceam, ca feminista daca “urasc” ceva e cind barbatii (sau femeile) incearca sa-si dovedeasca cu disperare “barbatia” prin declaratii violente, misogine sau orice alt hate speech. in cazul de fata chiar refuz sa-mi bat capul sau sa intru si sa comentez pe site-uri vomitoase (chiar daca amuzante, in absurditatea lor), de fapt mi-e sila si am 0 chef sa citez din nenumaratele exemple de astfel de incercari, n-aveam de gind s-o fac.

    dar pentru edificare generala (ca deh, se pare ca atunci cind iti dai drumul cu atacurile la persoana si minciunile mai uiti ce-ai zis pe parcurs) iata doar doua exemple de limbaj agresiv folosit de d-nul curatmurdar impotriva mea si-a feministelor/extremistilor ca mine: “am intotdeauna dreptate si daca te iei de mine asigura-te ca ai alifie” [adica anal lube, cu poza ca sa fie cit se poate de clar] si “te iubesc si io [oral in gura]. Singura parere de rau e ca in loc de una singura n-am 23 de milioane, sa-ti ajunga.”

    … si-apoi sint invitata la o emisiune radio unde sa discut de ce eu urasc barbatii!

    sigur. chiar era sa uit agenda mea zilnica:

    (STRAW)FEMINIST AGENDA

    0800 – 0815 Introduction, Opening Remarks
    0815 – 0915 Plot to Overthrow World Leadership
    0915 – 0930 BREAK – Coffee and donuts
    0930 – 1030 Undermine World Religions
    1030 – 1200 General Attacks on the Institution of the Family
    1200 – 1300 Catered Lunch and Fashion Show
    1300 – 1330 Plot to Remove All Men From The World
    1330 – 1400 BREAK – Cake and Champagne
    1400 – 1500 Leave Husbands (If Applicable)
    1500 – 1530 Kill Children
    1530 – 1700 Become Lesbian
    1730+ Evening Mixer; Open Bar

    la care ar trebui adaugate niste sesiuni de incinerare a sutienelor si de lipire de par pe picioare, in functie de nevoie, pentru a obtine efectul dorit; asta in combinatie cu lectura unor materiale ca “scum manifesto” dar si revista cosmo – eventual tinute invers, ca oricum noi feministele sintem prea proaste ca sa stim sa citim.

    si la sfirsit, just for fun, ne-apucam si nimicim – cum zic niste alti vajnici barbati ai patriei inspaimintati de feminism – orice urma va mai fi ramas din “piatra de temelie a societatii: familia nucleara, heterosexuala, prin asa-zisa ‘reevaluare a rolului femeii in societate’, ataca[m] ordinea sociala, cauzand mult rau, avand o mare contributie la aprinderea scanteii razboaielor culturale ce polarizeaza societatea [si] promovand agresiv avortul si contraceptia, incurajand femeile sa urmareasca sexul si cariera si nu implinirea prin familie.” a, si ca sa fim sigure ca s-a terminat, punem niste bombe.

    odata infaptuite toate astea, open bar-ul ala pica numai bine.

  6. ps: ca sa n-am probleme cu copyright-ul, ultimul citat e de la criticii sociali noua dreapta/altermedia.

  7. Pingback: ladyfest romania » Blog Archive » sperietori

  8. Pingback: FIA » wall of shame: sexist bullies online, pt. 1

Leave a Reply