sperietori

in sfirsit, avem si poze cu vestita feminista-de-paie

(STRAW)FEMINIST AGENDA

0800 – 0815 Introduction, Opening Remarks
0815 – 0915 Plot to Overthrow World Leadership
0915 – 0930 BREAK – Coffee and donuts
0930 – 1030 Undermine World Religions
1030 – 1200 General Attacks on the Institution of the Family
1200 – 1300 Catered Lunch and Fashion Show
1300 – 1330 Plot to Remove All Men From The World
1330 – 1400 BREAK – Cake and Champagne
1400 – 1500 Leave Husbands (If Applicable)
1500 – 1530 Kill Children
1530 – 1700 Become Lesbian
1730+ Evening Mixer; Open Bar

la care ar trebui adaugate niste sesiuni de incinerare a sutienelor si de lipire de par pe picioare, in functie de nevoie, pentru a obtine efectul dorit; asta in combinatie cu lectura unor materiale ca “scum manifesto” dar si revista cosmo – eventual tinute invers, ca oricum noi feministele sintem prea proaste ca sa stim sa citim.

de mine:
strawfeminist_ruxi.jpg
de cristina:
strawfeminist_cristina.jpg

s-ar putea spune ca a mea nu e destul de fioroasa, dar as vrea sa punctez faptul ca si-a dat foc la sutien in timp ce-l poarta!! eu cred ca e destul de impresionant. :P

5 thoughts on “sperietori

  1. Pingback: Apollinaire Online » Blog Archive » Hate speech

  2. mi se pare mie, sau deasupra scrie “misandrinia”? :))
    da. nu cred ca mai e nevoie de vreun alt comentariu.

  3. dar, ca sa-l ajut putin pe d-nul apollinaire cu obsesia asta bolnava, ca vad ca de unul singur nu se poate opri, il informez ca de aici incolo trackback-urile lui vor fi sterse de pe acest blog. sa nu mai fie tentat sa le lase, ca vad ca fanteziile-i bolnave cresc pe zi ce trece. el poate sa-si vada de hate speech, dar nu aici.

    nu ca desenele astea ar fi avut de-a face cu cineva anume – sint in general o parodie la ce pare sa fie in capul anti-feministilor despre “feminazis” si toate celelalte feministe-de-paie inventate de ei – dar asta a fost demonstratia nr. 957157 ca ironia este mama noastra, da, insa doar daca e misogina! totul este o gluma si un misto si o desconsiderare generala la adresa femeilor, iar faptul ca unii din noi (femei si barbati feministi sau macar de bun simt) nu gusta glumele misogine arata cit de acri si excesiv de sensibili sintem. DAR de misoginie si misogini/anti-feministi – si stupizenia sau absurditatea spuselor si acuzatiilor lor – nu ar trebui sa indrazneasca sa se ia nimeni. ca risca nu stiu ce reactie agresiva (de parca n-am risca reactii agresive oricum, ceea ce constituie din start mare parte din problema).

    din fericire, unii indraznesc si o sa continue sa indrazneasca. cu asta, si cu feminismul adica anti-sexismul.

    have a nice life, si mai iesi putin in lume si pune mina pe niste carti, apollinaire. e tot ce pot sa-ti doresc.

  4. nu-i mai vorbi in engleza, nu vezi ca i-a luat o saptamana sa vina cu o traducere la hate-speech? plus ca e total un-cool [ne-marfa, ne-misto].

  5. e drept, am riscat cine stie ce rastalmacire folosind engleza, dar… asta e. :) cred ca e clar macar ca-i vor fi sterse trackback-urile. oricum nu conteaza ce limba vorbesc; nici romana nu e “safe”. :D si chiar daca intelege (sau mai ales daca intelege, se pare) reactioneaza la fel de nebun si agresiv.

    si stie si de ce: e misogin – desi trebuie sa realizam ca nu alege sa fie hiper-misogin pentru ca el are niste probleme serioase cum ar parea la prima (si a zecea) vedere ci ca sa… se opuna “misandriniei” altora. aaaai. :)

Leave a Reply