Cartea “Copilul Vegetarian” – lansare pe 8 martie

Lansarea cartii “Copilul vegetarian” de Elena Pridie va avea loc joi 8 martie, ora 18, la sala publica din str. Labirint 116, Bucuresti. La eveniment vor participa medici (MedInvest, Dr. Stroescu, CSMPR Herghelia), firme (Sano Vita, Granovita) si Societatea Vegetarienilor din Romania. Recomandari, prefata si extrase din carte pot fi gasite aici.

COMUNICAT DE PRESA
Copilul vegetarian – “ba al nostru e mai sanatos”
Rm. Valcea, 27 februarie, 2007

Casa de Editura Advent anunta lansarea cartii „Copilul vegetarian”, sub semnatura autoarei Elena Pridie. Volumul, foarte asteptat pe o piata a alimentatiei sanatoase din ce in ce mai bogata si provocatoare in informatii si produse, vine sa umple un gol resimtit de-a lungul anilor: cum sa ne hranim copiii sanatos? Poate fi vegetarianismul un stil de viata optim chiar si pentru cei mici?

Elena Pridie a scris din nou. Ne-a scris din nou. Dupa zecile de mii de exemplare vandute din cele cinci titluri de pana acum, care o recomanda, fara indoiala, printre cele mai bine vandute autoare din Romania, Elena Pridie a ales sa scrie o carte cu totul noua. Probabil ca aceasta trebuia sa fie prima. Iar daca abia acum iese pe piata, este doar pentru ca experienta acumulata sa asigure temelia unui mesaj pe cat de provocator, pe atat de vrednic de a fi implinit.

Dincolo de gospodina eficienta, de femeia care tine intreaga casa si masa printr-o administrare inteleapta – tinta constanta a titlurilor anterioare – Elena Pridie pluseaza acum o imagine cu cel mai mare impact in familie: sanatatea copiilor nostri.

Cartea prezinta vegetarianismul ca pe o perspectiva optima pentru sanatatea copiilor, demonstrand ca alegerea unui stil de viata pentru cei mici este mai mult decat o optiune sau o alegere pozitiva, devenind un imperativ si o datorie morala. In peste 200 de pagini continand analize si sfaturi, dublate de peste 300 de retete vegetariene, autoarea demasca mituri, desfiinteaza prejudecati si, prin argumente demonstrate stiintific si practic, provoaca la un nou stil de viata.

In fiecare revista de copii se gaseste cel putin o pagina cu galerie foto. Zeci de imagini cu copii, care mai de care mai… frumosi. A sosit vremea cand parintii sa caute ca „al nostru sa fie mai sanatos”.

Lansarea pe 8 martie inseamna cel mai bun cadou pentru o mamica, pentru ca volumul „Copilul vegetarian” poate fi pasaportul pentru sanatate al fiecaruia dintre micutii ce ne umplu vietile de bucurie.

Lansarea cartii cu titlul „Copilul vegetarian” va avea loc joi 8 martie, ora 18, la sala publica din str. Labirint 116. La eveniment vor participa medici, firme si organizatii cu activitate in domeniul alimentatiei sanatoase, mass-media, cititori.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati
Gazda evenimentului: Ion Buciuman, ionbuciuman@yahoo.com, tel. 0744 602 207
Editorul cartii: Christian Salcianu, advent.org@hotmail.com, tel. 0749 157 500
Detalii despre carte, autor, recomandari: www.advent.org.ro/Copilul.html

1 thought on “Cartea “Copilul Vegetarian” – lansare pe 8 martie

Leave a Reply