Grrrls!

Last night=great night [cel putin din punctul meu de vedere]. De ceva timp se tot discuta de o intalnire a femeilor implicate in organizarea Lady Fest, dar nu numai. In sfarsit aseara a avut loc mult asteptatul eveniment. Am gasit cu greu locatia, dar.. m-am descurcat. Odata ajunsa acolo, m-am simtit un pic cam ciudat, desi teoretic le cunosteam pe majoritatea fetelor “de pe net”. Totusi, stiam doar 2 fetZe. Sentimentul de usor discomfort a disparut insa foarte repede. Fetele au facut posibil acest lucru. E surpinzator cat de bine se poate realiza comunicarea intre persoane venite din medii total diferite dar cu acelasi scop in viata si cu puternice inclinatii spre activism.In primul rand s-a facut o mica revizie a ce este si ce se doreste de la Lady Fest, apoi o retospectiva a Lady Fest 2005. A fost prezentata zina la care fetele au muncit mult [produsul finit arata foarte bine]. De asemenea zina are atasat cd-ul care contine atat informatii legate de Lady Fest 2005 cat si chestii despre feminism in general.

Dupa o discutie indelungata am ajuns la concluzia ca multi din jurul nostru nu au o definitie clara in minte a ceea ce inseamna sexism, feminism, activism.

Seara a continuat cu vizionarea unui film pe care il recomand tuturor; este despre hartuirea femeilor si se numeste War Zone.

Dupa inca cateva minute de discutii am trecut la muzica. Diana ne-a incantat auzul pentru cateva ore.

Ca sa incheiem seara cum se cuvine, am mers pe jos [in jur de 10 fete] cam 4 statii de troleibuz, atragand multe priviri dubioase cat si comentarii de aceeasi factura. [pregatire pentru Take Back the Night (Revendica noaptea!) :D -mars ce speram ca va avea loc in toamna.]

Leave a Reply