Dezbatere. PATOS BIOLOGIC SI BIOETICA A\/ORTULUI.

+ Joi 3 martie ora 19.30

Invitati: Cercul de lecturi feministe al Bibliotecii Alternative, Biroul de Cercetari Melodramatice, ST

Vom discuta despre arta si actiune sociala in contextul noilor campanii pro-life din Bucuresti, despre proprietatea asupra foetusului dar si despre suplimentele de moralitate livrate la pachet pe diferite canale ideologice. http://biblioteca-alternativa.noblogs.org/post/2011/02/27/marti-1-martie-ora-19-30-cerc-de-lecturi-feministe/


CERCUL DE LECTURA SI COPIERE
Biroul de Cercetari Melodramatice & ST
Saptamana 3 (16 feb -5 mar)
Eveniment desfasurat in cadrul proiectului Making of

…Centrul de Introspectie Vizuala
Str. Biserica Enei 16, sector 1, Bucuresti
http://www.pplus4.ro/

Biroul de Cercetari Melodramatice
http://thebureauofmelodramaticresearch.blogspot.com/

ST
http://zacamant.blogspot.com/
……………………

Making of se concentreaza asupra constructiei unei platforme deschise de socializare si dialog ce-si propune sa incurajeze relatiile intre subiecti prin intermediul practicilor artistice participative. Principalul interes este de a vedea cum si cu ce mijloace legaturile si schimbul de informatii intre participanti ajung sa genereze proiecte artistice. Making of este dedicat documentarii etapelor intermediare, a surselor si metodelor prin care aceste proiecte iau nastere. Astfel, Making of dezvaluie procesul de cercetare, circumstantele, ideile, atitudinile celor invitati, urmarind nu expunerea rezultatului final, ci activarea unui tip de practica cu posibil efect in viata reala a participantilor. In acest context, Making of afirma necesitatea redefinirii pozitiei artistului si a privitorului, precum si a experientei artei.

Making of este deschis artistilor, curatorilor, organizatiilor independente, precum si altor operatori culturali care sunt invitati sa propuna pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 3 saptamani realizarea unui proiect in spatiul Centrului de Introspectie Vizuala. Cei interesati sa raspunda cadrului general al platformei pot trimite propuneri pe adresa office@pplus4.ro.

Making of este o initiativa a Centrului de Introspectie Vizuala (CIV), Bucuresti. CIV este o platforma independenta de expunere si promovare a productiei artistice contemporare. CIV functioneaza ca structura mobila si de mediere ce-si propune sa valorifice si sa integreze într-un mod distinct în plan regional si international creatia artistica locala. Având o dimensiune pedagogica, activitatile platformei urmaresc sa modeleze diferit spatiul (social, artistic) impartasit atat de producatorii culturali, cat si de publicul lor.

In parteneriat cu: UAP
Parteneri media: Zeppelin, Arhitext, Revista 22, IglooMedia, Radio Romania Cultural, 9am.ro, WebPR.ro, hipmag.ro, modernism.ro, studentie.ro, veiozaarte.ro, artboom.ro, neaparat.ro, metropotam.ro, artactmagazine.ro, revista Arte si Meserii, gingergroup.ro, artclue.ro, TATAIA.

Informatii
Centrul de Introspectie Vizuala
Str. Biserica Enei nr.16, Sector 1
Bucuresti (zona Universitate, langa Facultatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”)
office [@] pplus4.ro
www.pplus4.ro

Leave a Reply