pozitivi cu hate speech-ul

nu stiu de ce obsesia cu desteptaciunea lor (in contrast cu prostia altora) e o trasatura atit de caracteristica bully-ilor… cu cit mai mai egoist, macho si pus pe hate speech e cineva, cu atit mai des pare sa faca declaratii despre “cretinitatea” din jur; mai mult, cu atit mai convins pare sa fie ca astfel de declaratii/acuzatii sint argumente. hm…

despre parazitii, ultimul lor album “slalom printre cretini” si un interviu in care isi etaleaza atit non-cretinitatea sclipitoare cit si atitudinea “pozitiva” @ pumukli:

Rasisti, misogini, homofobi, dar pozitivi!

Chiar daca nu imi plac, fac parte din a noastra mandra cultura si au influenta – probabil mai mare decat un clip antidiscriminare dat la TV de nici nu apuci sa il vezi – si, ma rog, confirma simtamintele multora dintre romani. E vorba de Parazitii si al lor album Slalom printre cretini. Din pacate, multi tineri rebeli si probabil entelectali ii asculta…. Iata neste versuri si explicatii date de ei.

“Ma pis pe gay si nu-i normal ca copiii sa vada homosexuali lingadu-se pe strada ()Sa trimitem bulangii in pachet la Barcelona”. Explicatie Parazitii : Este o gluma. Daca as putea sa-i trimit pe toti la Barcelona , i-as trimite si n-ar mai fi o gluma. Eu nu vreau sa-mi cresc copiii printre barbati care se saruta in fata lor”.

Noi romanii, “nu cersim cu handicapul la vedere si nu ghicim in palma in dughene mizere”. Explicatie Parazitii : De ce nu avem voie sa spunem ceea ce credem? De ce trebuie sa protejam atat ideea de minoritate?

Iar femeile, ia ghici? sunt proaste si curve. Explicatie Parazitii : Si pana sa facem noi piesele nu se simteau? Inseamna ca aveau o problema…. Insa exista si exceptii.

Si cireasa de pe tort: “Mesajul nostru este absolut pozitiv!” Really??? Tot interviul aici. O piesa aici.

Leave a Reply