www.hartuiresexuala.ro

Comunicat de presa

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

Bucuresti, 18 iunie 2007

www.hartuiresexuala.ro: informeaza-te ca sa te poti apara!

CPE a lansat www.hartuiresexuala.ro, primul site despre fenomenul hartuirii sexuale in Romania. Site-ul cuprinde descrierea comportamentelor de hartuire, informatii despre pedepsele prevazute de lege, institutiile care le pot aplica si pasii pe care o victima trebuie sa ii urmeze.

www.hartuiresexuala.ro isi propune sa fie un mijloc de informare pentru victimele hartuirii sexuale la locul de munca, dar si un ghid pentru organizatiile care vor sa previna aceste comportamente sau au nevoie de suport pentru gestionarea corecta a situatiilor de hartuire sexuala.

Lansarea acestui site face parte dintr-o campanie de informare derulata la nivel national de catre CPE.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati CPE – str. Vasile Alecsandri 14 Bucuresti 1 – tel. 031.103.17.57, www.cpe.ro, persoana de contact Irina Sorescu (isorescu@cpe. ro).

Site-ul este realizat in cadrul proiectului “Spune NU hartuirii sexuale”, implementat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate – CPE, in parteneriat cu Fundatia Concept. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana, prin Programul Societate Civila Componenta 3 – Democratie, drepturile omului, statul de drept si independenta justitiei si de CPE din fonduri primite de la Fundatia pentru o Societate Deschisa.

Proiect finantat de UNIUNEA EUROPEANA

Leave a Reply